Op de vraag: wat te doen in Rome? zijn vele antwoorden te geven. In Rome kun je je ogen uitkijken wat betreft mooie architectuur, leuke restaurantjes bezoeken en heerlijk genieten bij Villa Borghese. In Rome is eigenlijk heel veel te doen en je verveelt je geen seconde. Wanneer je toch even niet weet wat te doen in Rome, dan helpen wij je graag op weg.

Een van de Rome bezienswaardigheden die je niet mag missen, is Colosseum. Dit is het grootste amfitheater uit de Romeinse tijd en hier kun je echt even in wegdromen. Breng ook een bezoekje aan het Vaticaan, want hier is veel moois te zien. Wat je ook niet mag missen in Rome, is een fijne wandeling langs de Tiber. Dit is de rivier die door Rome stroomt en je kunt er heerlijk langs wandelen.

Bezoek het Colosseum

Dit is één van de meest bezochte plekken in Rome en dat is natuurlijk niet zo gek. Het Colosseum is een indrukwekkend gebouw waar je even in weg kunt dromen. Het is het grootste amfitheater uit de Romeinse tijd en hier werden vroeger gladiatorenspelen gehouden. Tegenwoordig kun je hier een rondleiding volgen of gewoon even rondlopen. Er is namelijk ook een museum in het Colosseum waar je alles kunt leren over de Romeinse tijd.

Naast deze bekende Rome bezienswaardigheden, is er nog veel meer te doen in Rome. Er zijn genoeg leuke restaurantjes waar je kunt eten en drinken. Je kunt ook naar musea toe om wat cultuur op te snuiven of een dagje shoppen in een van de leuke boetiekjes. Zoals je kunt zien, is er dus genoeg te doen in Rome en je komt hier dan ook niets tekort. Wat ga jij doen tijdens je vakantie in Rome?