Auto verzekeren, je bent het verplicht, voordat je ermee de weg op gaat. Je hebt de keuze uit diverse soorten verzekeringen, WA, WA casco, Allrisk. Voor de wat oudere auto zul je niet snel een allrisk afsluiten, maar kies je voor een WA verzekering eventueel met uitbreidingen als ongevallen inzittenden bijvoorbeeld. WA is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Sluit deze of een andere autoverzekering meteen af als je de auto aankoopt. Je mag er anders de weg niet mee op, ook geen klein stukje! Voordat je een verzekering afsluit is het aan te raden te kijken wat er zoal mogelijk is (eventuele extra’s die je mee wilt verzekeren) en wat de premie bedraagt. Dat kan eenvoudig online. Ook voor het afsluiten van de verzekering hoef je de deur niet uit.    

FBTO autoverzekering kiezen

Wanneer je op zoek bent naar een autoverzekering is het verstandig ook de site autoverzekeringen vergelijken te bekijken. Je ziet heel snel welke verzekering in jouw situatie de voordeligste is. Let eens extra op FBTO autoverzekering, velen hebben daar een contract afgesloten naar volle tevredenheid. Kijk naar de voorwaarden en de hoogte van de premie, is dat een lager bedrag dan je nu betaalt? Stap dan over en betaal niet langer voor hetzelfde product tegen dezelfde voorwaarden een te hoge premie. Nog niet overtuigd? Lees de recensies van autobezitters en neem dan een weloverwogen beslissing.